Behandling

Kropsbehandling i København

 

 

 

En kropsbehandling er en dybdegående fysisk behandling, som går ind og behandler hele mennesket. Udgangspunktet er, at krop og sind hænger uløseligt sammen, og at de erfaringer – gode som dårlige – som du får gennem livet kan sætte sig i kroppen som spændinger og smerter. Kroppen husker længe efter, du selv har glemt.

 

 

 

Behandlingen kan gå ind og løsne op for både fysiske, psykiske og følelsesmæssige spændinger, og effekten af behandlingen kan derfor opstå på mange forskellige planer. Nogle vil måske opleve en dyb fysisk og muskulær afspænding, nogle en kraftig energigennemstrømning og andre måske en følelsesmæssig forløsning. Igennem behandlingen øger man lymfe- og blodgennemstrømningen i kroppen. Dette øger næringen i cellerne og forbedrer udskillelsen af affaldsstoffer.

 

 

 

Behandlingen er et samarbejde mellem behandler og klient, da en behandling aldrig kan komme dybere, end klienten er klar til at lade den, og da det er klienten selv, der gennem sin vejrtrækning afspænder krop og muskler under behandlingen.

 

 

 

 

 

Hvordan foregår en behandling?

 

 

 

En behandling varer ca. 1 time. Vi starter med en kort samtale.

 

Efter samtalen ligger du dig på briksen iført undertøj og med et tæppe over dig.

 

 

 

Behandlingen foregår som en kombination af pulserende massage, faste tryk, akupressur, zoneterapi, stræk og blide strøg. Nogle tryk kan forekomme smertefulde, men gennem din vejrtrækning lærer du at slippe spændingerne og smerterne i din krop og opnå større frihed og ro. Der arbejdes med hele kroppen, da smerte eller spænding et sted ofte hænger sammen med spændinger andre steder i kroppen.

 

 

 

 

 

Hvad gør en behandling?

 

 

 

Behandlingen fokuserer på at fjerne fysiske og psykiskeblokeringer, som vi har fået igennem tiden. Fysiske blokeringer kan være alt fra, at man har skåret sig i fingeren, forstuvet en fod, eller fået en piskesmældsskade i en trafikulykke. Psykiske blokeringer kan eks. være chok, sorg, traumer, vrede, ophobede følelser, som ikke er forløst m.m.

 

 

 

Det er min opgave som behandler at skabe et samarbejde mellem mig og det menneske, der modtager behandling, så vi derved sammen kan forløse så mange af blokeringerne som muligt, samt skabe mere rum og frihed i kroppen.

 

 

 

Fokus ligger desuden især på leddene, åndedrættet og lymfesystemet. Lymfesystemet er kroppens kloaksystem, og det er igennem lymfesystemet, at vi kommer af med vores affaldsstoffer. Lymfen er afhængig af aktivitet/bevægelse samt åndedrættet. Tilbageholdte følelser og blokeringer forhindrer ofte åndedrættet i at være frit, og det er min opgave at guide tilbage til et dybt og frit åndedræt.

 

 

 

 

 

Hvad kan en behandling hjælpe med?

 

 

 

Stress, overanstrengelse, træthed, angst, traumer, forstuvninger, smerter, ømhed, ryg- og nakkeproblemer, eksem, astma, allergi, leddegigt, fordøjelsesproblemer, museskader, betændelsestilstande, velvære. Ja stort set de fleste både fysiske og psykiske symptomer og smerter.

 

 

 

I dagens Danmark stilles der løbende større krav, og alle ønsker at leve op til en masse uskrevne idealer og regler. Vi ved, at pres, jag og belastninger og indtagelse af bl.a. medicin, alkohol, kemikalier, sukker, farvestoffer og dårlige fedtstoffer kan sætte sig i kroppen. Behandlingen hjælper dig med at rense ud i kroppen.

 

 

 

Den tid man investerer i sig selv forbyggende og ved at holde kroppen ved lige, kommer ofte mange gang igen ved, at man undgår mange sygdomme og andre skavanker senere. Behandlingen kan give en øget kropskontakt og bevidsthed, mere velvære, overskud, livslyst og indre ro.

 

 

 

Efter behandlingen

 

 

 

Er der sat en proces i gang der sætter kroppen i stand til selv at genoprette sundheden. Det er menneskets egne selvhelbredende kræfter der, via et dynamisk samspil mellem underbevidsthed og immunforsvar, behandler årsagen til problemet.

 

 

 

Det er ingen hokus-pokus at kroppen har selvhelbredende egenskaber og er hverken uvidenskabeligt eller mystisk. Kroppen har både teknikken og byggestenene til at rette op på skader.

 

 

 

I næsten alle tilfælde kender kroppen selv informationen til ‘hvordan’. Som et simpelt eksempel kan ses på hvordan kroppen træder automatisk i funktion ved en blødning, danner sår og heler op. Her ved kroppen nøjagtig, hvad den skal gøre for at genoprette balancen, og kroppen handler i overensstemmelse med information modtaget fra skaden/såret

 

 

 

Efter en behandling vil du føle velvære og en dyb ro. Som en naturlig proces, kan du opleve, at kroppen og sindet reagerer anderledes end normalt. Især efter en periode med f.eks. stress, sygdom, ikke nærende kost m.m. kan der komme markante reaktioner efter en behandling.

 

Disse reaktioner er signaler om, at hele din organisme arbejder på at optimere sine funktioner og skabe balance.

 

Dette viser, at behandlingen har sat noget i gang. Bivirkninger som ømhed og blå mærker forekommer sjældent.

 

 

 

En god idé er, at du resten af dagen tager det stille og roligt og drikker ekstra meget vand. Dette letter udskillelsen af kroppens affaldsstoffer.