Behandling


Selve behandlingen

 


Behandlingen er et samarbejde mellem behandler og klient, og en behandling kan aldrig komme dybere, end du er klar til – det er dig selv, der gennem din vejrtrækning hjælper din krop med at afspænde muskler og sind under behandlingen.

 

Behandlingen foregår som en kombination af pulserende massage, faste tryk, akupressur, zoneterapi, stræk og blide strøg. Nogle tryk kan forekomme smertefulde, men gennem din vejrtrækning lærer du at slippe spændingerne og smerterne i din krop og dermed at opnå større frihed og ro. Der arbejdes med hele kroppen, da smerte eller spænding et sted ofte hænger sammen med spændinger andre steder i kroppen.

 

Det er min opgave som behandler at skabe et samarbejde med dig, der modtager behandling, så vi sammen kan forløse så mange af dine blokeringer i kroppen som muligt – og skabe mere rum og frihed i din krop.

 


En behandling varer ca. 1 time.

 

Vi starter med en kort samtale. Efter samtalen ligger du dig på briksen iført undertøj og med et tæppe over dig. Vi afslutter behandlingen med en kort afrunding, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og lande i dig selv.  

 


 

Effekten af behandlingen

 

 

Behandlingen fokuserer på at fjerne fysiske og psykiske blokeringer, som du har ophobet gennem dit liv. Fysiske blokeringer kan være alt fra, at du har skåret dig i fingeren, forstuvet en fod eller fået en piskesmældsskade i en trafikulykke. Psykiske blokeringer kan være chok, sorg, traumer, vrede og generelt ophobede følelser, som ikke er forløst, eksempelvis fra dine tidligere relationer.

 

Behandlingen har en fysisk afspændende effekt, og måske du også kan mærke, at energierne i kroppen begynder at flytte sig. Det er helt naturligt at opleve en følelsesmæssig forandring eller lethed, når du slipper det gamle. 

 

En god idé er, at du resten af dagen efter behandlingen tager det stille og roligt og drikker ekstra meget vand. Dette letter udskillelsen af affaldsstoffer, og hvad du ellers har givet slip på under behandlingen.

  Hvad kan en behandling hjælpe med?

 

 

Under en behandling er det din krop, der taler. Derfor kan der komme ting op til overfladen, som du ikke vidste, fandtes i din krop. Det er netop arbejdet med symptomerne, der afslører, hvad kroppen kæmper med.

 

Det kan være alt fra konkrete smerter, overanstrengelse, stress, træthed og ømhed. Samtidigt kan det også være sorg, kærestesorg og angst – hvad enten det relaterer sig til oplevelser tidligere i dit liv, eller noget, du har svært ved at slippe lige nu.  

 

En kropsbehandling er en investering i dig selv, din krop og dit velvære. Sammen kan vi ved første behandling finde ud af, hvad der trykker dig og din krop, og derfra arbejde os dybere og dybere i alle kroppens fysiske og psykiske lag. Behandlingen øger din bevidsthed og hjælper dig til mere mental ro.Jeg modtager også par, hvis man ønsker at arbejde specifikt med sit parforhold.